Book of Ra Deluxe

book-of-ra-mobielGoed nieuws, het populaire Book of Ra Deluxe van Novomatic is ook mobiel te spelen. Het is slot gaat over Ra die volgens de oude Egyptische mythe de belangrijkste der goden was. Deze Ra in combinatie met een boek en een archeoloog zoals je die kent van de film Indiana Jones and the Temple of Doom heeft geleid tot het spetterende slot Book of Ra Deluxe. Deze bij het Novomatic casino te spelen gokkast heeft 10 winlijnen, 5 rollen, wildsymbool, scattersymbool, free spins, gokfunctie, autostart en een informatie tabel wat overeenkomt met de features van Lucky Lady’s Charm Deluxe. Naast deze features kan je de geluiden aanpassen, geld storten zonder het slot te verlaten en is de mobiele versie zo ontworpen zodat het zeer gebruiksvriendelijk is bij het spelen. Het design wijkt daarbij wel af van de originele laptop versie maar dat is logisch als je je bedenkt dat alles moet worden weergegeven op een kleiner beeldformaat. Zo is bijvoorbeeld de start knop verandert in een spin icoon en is er een menu aan het slot toegevoegd waarin je de instellingen van het slot kan aanpassen. Ook kan je in dit menu de informatietabel vinden alsmede de inzet plaatsen waarmee je Book of Ra Deluxe wilt spelen. Op deze pagina van Book of Ra Deluxe zullen we een beschrijving geven over de werking die als je hem leest je zal helpen bij het spelen van dit fantastische spel.

Beschrijving scatter-, wild feature
De scatter van Book of Ra Deluxe wordt gewonnen als er 3, 4 of 5 boeken (boek=scattersymbool) vallen. De boeken hoeven voor het behalen van de scatter (bonusspel) niet van links naar rechts op een winlijn te vallen, wat wel geldt voor de prijzen van de overige symbolen. Dus bij 3 of meer boeken zal het bonus spel van Book of Ra Deluxe beginnen en wel met een boek waaruit random een bestaand symbool te voorschijn komt met uitzondering van het boek. Hierna zullen er 10 free spins volgen waarbij het uit het boek gekozen symbool speciaal zal zijn. Het is namelijk een uitbreidend symbool en zal als het op 3 of meer rollen valt zich verspreiden over de gehele rol. Of er nu een rol tussen zit zonder het bonussymbool of niet de symbolen zullen bij het bonusspel van Book of Ra Deluxe ten aller tijde met elkaar de mogelijke combinaties maken wat zorgt voor spectaculaire winsten. Ook kan het tijdens het bonusspel voorkomen dat er opnieuw 3 of meerdere boeken vallen, gebeurt dit dan wordt dat beloond met 10 nieuwe vrije spelen. Dit is niets nieuw want ook bij andere Novomatic slots als Pharaoh’s Ring en Lord of the Ocean kan je bij het bonusspel vrije spins winnen. Is het zover dat de vrije spelen op zijn dan krijg je een totale win van het bonusspel te zien waarna het Book of Ra Deluxe basisspel weer wordt opgestart. Bij zowel het basis spel als bij het bonusspel is er ook een wild symbool aanwezig. Het klinkt vreemd maar is toch waar, het wildsymbool van Book of Ra Deluxe is hetzelfde boek als die van scatter. Het werkt heel eenvoudig en geheel zelfstandig, valt er 1 boek dan kijkt het slot zelf of het, door de waarde van andere symbolen aan te nemen een win kan creëren. Kan dat dan wordt het gedaan en zullen de punten die je wint aan je worden toegekend. Vallen er meer dan 3 boeken dan zal eerst worden gekeken naar de wildfunctie alvorens wordt overgegaan naar de scatter.

Gokoptie en inzetten bij Book of Ra Deluxe
De inzet is een niet onbelangrijk ding bij het spelen van Book of Ra Deluxe of andere slots van Novomatic voor mobiel. Je kan de inzet plaatsen door op het menu te drukken. Je krijgt nu direct Line en Bet/Lines te zien met daaronder op een rol de mogelijkheden waaruit je bij Book of Ra Deluxe kan kiezen. Door de met je vinger de rol omhoog of omlaag te bewegen kan je de waarde die je wilt kiezen instellen. Het is wel belangrijk dat je goed bedenkt welke waarden je hier kiest want het is zo dat de hoogte van de prijzen die worden toegekend gekoppeld zijn aan de hoogte van de inzet. Maar niet getreurd, win je een prijs en ben je niet tevreden over de hoogte dan is er altijd nog de gokoptie. De gokoptie van Book of Ra Deluxe zal alleen in beeld komen als er iets gewonnen is. Dus is er een winnende combinatie en worden de punten toegekend dan komt er een Gamble in beeld. Je hebt nu de keus om de prijs te innen (gewoon op start drukken) of om met de prijs te gokken (door op de Gamble te drukken) met de kans dat je de prijs verliest of verdubbelt. Kies je voor de Book of Ra Deluxe Gamble dan kan je een keuze maken uit een rode en een zwarte kaart, kies een kleur kaart en je wint als de kleur hetzelfde is als de kaart kleur die de dichte kaart laat zien als deze is omgedraaid.