Dolphins Pearl Deluxe

dolphins-pearl-deluxe-mobielDit online video slot van de aanbieder Novomatic zal een heel leuk thema hebben waar je volledig in kan duiken. In het spel zal je namelijk in de huid kruipen van de dolfijnen wat best nog wel eens heel leuk kan zijn om te doen. Dit is niet het enige spel welke een onderwater thema heeft bij deze aanbieder want op onze site alleen al bijvoorbeeld zal je nog een spel kunnen vinden welke je meeneemt onderwater genaamd Lord of the Ocean. In het spel Dolphins Pearl Deluxe zal je verschillende symbolen aantreffen met betrekking tot het leven onder water en zo werkt dat allemaal mee aan een goed geheel. Ook zal je geluiden horen die je het gevoel geven dat je, je echt in een casino bevind en dat is wat je wil als je op een van de gokkasten of tafelspellen aan het spelen bent online. Op Dolphins Pearl Deluxe heb je ook de mogelijkheid om een feature aan te zetten genaamd de autoplay. Deze kan je op het desktop spel links onderin het scherm activeren en op het mobiele spel door de spin knop ingedrukt te houden op het slot. De rollen zullen dan automatisch draaien en je hoeft zelf eigenlijk niets meer te doen op het spel. Je zal hem weer kunnen stoppen door nogmaals op die knop te drukken.

Speluitleg 
Wanneer je bij Novomatic zal gokken zal je te maken krijgen met win lijnen en rollen. De win lijnen zijn de lijnen waar de symbolen in combinatie op moeten vallen om prijzen te genereren. Op het spel Dolphins Pearl Deluxe zal je de beschikking krijgen over 10 win lijnen die je nog wel kan aanpassen door bij lines de plus en de min knop te gebruiken. Deze maximale 10 win lijnen kunnen op hun beurt weer verdeeld zitten over de 5 rollen die het slot telt. Het is bij Dolphins Pearl Deluxe de taak om de parel te bemachtigen op je slot en dat wil zeggen dat je gratis draaien hebt gewonnen op het spel. Dit is hetzelfde systeem als bij Book of Ra Deluxe en daar zijn hele hoge prijzen mee te winnen. Ook heb je een wild symbool op Dolphins Pearl Deluxe in de vorm van de dolfijn zelf. Deze kan ieder symbool vervangen behalve het symbool van de gratis draaien. Ook heb je de mogelijkheid om wanneer er een prijs is gevallen op je rollen door te gokken wat ook tot de mogelijkheden behoort bij het spel op Novomatic mobiel overigens. Je zal door kunnen gokken door wanneer er een prijs is gevallen op de gamble knop te drukken. Je zal dan in een ander scherm terecht komen en aan jou is de taak om te kiezen welke kleur de omgedraaide kaart is die je ziet op Dolphins Pearl Deluxe. Heb je dit goed dan zal je eerder gewonnen prijs worden verdubbeld op het dit spel. Dit geld overigens niet alleen voor dit spel maar ook voor andere slots die je ziet bij Novomatic.

Inzet en uitbetalingstabel Dolphins Pearl Deluxe
Je zal links onderin bij het spel en op de mobiele variant in het menu de uitbetalingstabel en je inzet kunnen regelen. De inzet word op Dolphins Pearl deluxe gedaan per win lijn met een minimale inzet van 4 punten per win lijn en een maximale van 1000 punten per win lijn. Op het spel zal je best veel tegenkomen en door op de paytable te drukken welke ook wel de uitbetalingstabel word genoemd zal je al de informatie vinden die belangrijk is voor een verder vervolg van je spel. Zo staat er overzichtelijk vermeld wat de te winnen prijzen zijn en hoe je ervoor kan zorgen dat je ze zal winnen op Dolphins Pearl Deluxe.