Lucky Lady’s Charm Deluxe

lucky-ladys-charm-deluxe-mobielHet mobiel video slot genaamd Lucky Lady’s Charm Deluxe is er een die je zeker een keer gespeeld moet hebben. Dit Novomatic slot zit namelijk vol met allerlei extra’s en behoort niet voor niets tot de betere mobiele maar ook de online slots. Het is door Novomatic in eerste instantie ontworpen om ook de vrouwelijke spelers tegemoet te komen. Tot ieders verassing zijn het zeker ook de mannen die Lucky Lady’s Charm Deluxe spelen en dus niet alleen maar voor de mannelijke slots vallen zoals Book of Ra Deluxe. In het slot dat gespeeld wordt op 5 rollen zitten een paar leuke winsystemen verwerkt. Zo is er een wildsymbool met verdubbeling, een scatter symbool waaraan een bonusspel met free spins is gekoppeld, kan je gebruik maken van een gok feature, is er een uitbetaal / infotabel en een automatisch speel functie aanwezig. Ook heeft het mobiel slot Lucky Lady’s Charm Deluxe een uitgebreid menu waarin je onder anderen kan kiezen met hoeveel van de in totaal 10 winlijnen je wilt spelen en waarin de muziek keuze kan worden bepaald. Voor je Lucky Lady’s Charm Deluxe mobiel gaat spelen raden we je aan om de persoonlijke instellingen in dit menu eerst even door te lopen.

Bonusspel en joker van Lucky Lady’s Charm Deluxe
Het bonusspel van Lucky Lady’s Charm Deluxe kan gewonnen worden met het scattersymbool. Het scattersymbool is de roze bol tussen 2 handen en deze is niet alleen de sleutel tot het bonusspel maar levert ook directe prijzen op. Vallen er 2 of meer bollen dan op welke plaats dan ook dan krijg je bij Lucky Lady’s Charm Deluxe een directe prijs in de vorm van punten. Vallen er 3 of meer bollen dan levert dat naast de directe prijs ook toegang tot het bonusspel op. Daar waar het bonusspel bij Lord of the Ocean, Book of Ra Deluxe en Pharaoh’s Ring 10 vrije spins met extra uitbreidend symbool oplevert, Levert het bonusspel van Lucky Lady’s Charm Deluxe en Dolphins Pearl Deluxe 15 vrije spins met een multiplier van 3 op. Dit houdt in dat tijdens de vrije spins alle prijzen met 3 worden vermenigvuldigd. Daarbij opgeteld dat als de joker van Lucky Lady’s Charm Deluxe betrokken is bij een winnende combinatie er een vermenigvuldiging van 2 optreedt dan kan het dus zomaar zijn dat als er een win valt deze met een factor van 6 word vermenigvuldigd. Verder zal ook het scattersymbool zelf weer regelmatig op de rollen tevoorschijn komen met daarbij dus kans op het winnen van directe prijzen en een verhoging van het aantal vrije spelen. Is de bonusronde ten einde dan krijg je een overzicht met wat het bonusspel heeft opgeleverd en zal er overgeschakeld worden met het basisspel. Bij het basisspel is net als bij het bonusspel ook de joker aanwezig. De jokersymbool is de vrouw en kan behalve de het scattersymbool alle andere symbolen aanvullen bij het maken van een complete win. Wordt er een win gecreëerd met behulp van de vrouw dan zal de joker ook bij het basisspel de combinatie met 2 vermenigvuldigen.

Gamble, inzet en uitbetaaltabel
Bij het spelen van slots van Novomatic voor mobiel is de Gamble in de meeste gevallen aanwezig. Zo ook bij Lucky Lady’s Charm Deluxe kan gebruik worden gemaakt van een gokfeature. Deze is alleen niet te zien als je Lucky Lady’s Charm Deluxe mobiel gaat spelen want de Gamble optie wordt namelijk alleen zichtbaar bij een gewonnen prijs. Wil je na een prijs gebruik maken van deze 50% gokoptie druk dan op het Gamble icoon. Er zal na te hebben gedrukt een feature te zien zijn met 3 kaarten (rood, dicht en zwart) die meteen opvallen. Nu is de vraag welke kleur bevat de dichte kaart, is dit rood of zwart? Is je vermoeden juist dan wordt de gokinzet verdubbelt, heeft het vermoeden je in de steek gelaten dan verlies je de gehele gokinzet. Win je dan kan deze optie net zolang uitgevoerd worden tot er een max is bereikt. Wat deze max is kan je vinden in de Paytable. Deze tabel toont alle prijzen en regels van het slot Lucky Lady’s Charm Deluxe die behoren bij de inzet waarmee je speelt en is te vinden in het menu dat zich boven de start bevindt. Ook is het menu de plaats waar je moet wezen voor de inzet. Met de 2 rollen, een voor het aantal lijnen en een voor de inzet per lijn kan je de inzet naar keuze bepalen.