Pharaoh’s Ring

pharaohs-ring-mobielVroeger in het oude Egypte werden de heersers van het rijk ook de farao’s genoemd. Een van de bekendste van deze farao’s is wel Toetanchamon die je nog steeds af en toe in films terugziet. Ze zijn zelfs zo bekend dat Novomatic had besloten om er een video slot over te maken genaamd Pharaoh’s Ring. Vroeger hadden deze farao’s veel rijkdom en dat is dan ook de reden dat je opzoek moet naar een ring in dit video slot van Novomatic. Deze liggen vaak in tombes verstopt en het zal dan ook geen gemakkelijke opgave worden om de prijzen binnen te halen op het slot. Maar wanneer het je eenmaal is gelukt dan kan je, je geluk niet op want de prijzen die er te winnen zijn op het slot zijn zeker niet misselijk. Net als bij het spel Lord of the Ocean zal je ook op dit spel de mogelijkheid hebben om geluiden aan te zetten op je slot en de autoplay functie te activeren. Dit is een functie die voor een slot van belang kan zijn omdat je dan niet telkens zelf meer de rollen zal hoeven te draaien. Op Pharaoh’s Ring zal je de knop voor de autoplay links onderin kunnen vinden.

Speluitleg
Je zal het spel met maximaal 20 win lijnen kunnen spelen maar dit kunnen er op Pharaoh’s Ring ook minder zijn afhankelijk van de hoeveelheid waarmee jij wil spelen. Dit kan je aanpassen met de knop lines en de plus en de min. Deze 20 win lijnen zitten verdeeld over 5 rollen. Ook zal je het spel kunnen vinden bij Novomatic mobiel wat ook zeer toegankelijk is dus. Op het spel Pharaoh’s Ring zal je ook de mogelijkheid hebben om een wild symbool aan te treffen. Deze zorgt voor meer winnende combinaties op je spel en zal je aantreffen in de vorm van een boek welke je wild symbool is en je scatter symbool wanneer je niet in de extra bet functie speelt. Je zal in de extra bet functie namelijk een nieuw symbool aantreffen in de vorm van een ring op Pharaoh’s Ring. Je zal de extra bet kunnen activeren rechts bovenin het spel door op de ring te klikken. De ring zal ieder symbool kunnen vervangen en zal op rol 2 en 4 kunnen vallen. Verder heb je op het spel Pharaoh’s Ring ook de mogelijkheid om door te gokken die je kan activeren door op de gamble knop te drukken van het spel die je rechts onderin zal zien. Druk hierop en je zal in een ander scherm terecht komen waarbij je, je eerder gewonnen prijs snel kan verdubbelen net als bij Dolphins Pearl Deluxe. Deze kan je winnen door de juiste kleur kaart te raden in een leuk bonusspel.

Inzet en uitbetalingstabel Pharaoh’s Ring
Je zal op het spel ook een inzet moeten doen en dat kan je doen door de knop bet/lines. Dit zal een inzet zijn van minimaal 2 punten per lijn op Pharaoh’s Ring maar dit kan met behulp van de extra bet nog wel een heel stuk hoger worden. Verder zal je in een tabel die je bij het spel Pharaoh’s Ring zal vinden net als bij het spel Book of Ra Deluxe alle informatie zien. Deze tabel word ook wel de paytable genoemd en daarin kan je zien wat de prijzen zijn die er te winnen zijn met de inzet die je op dat moment doet. Als je niet weet hoe de combinaties moeten vallen op het spel dan is dit de uitgelezen kans om dat te zien en gelijk te weten wat de gewonnen prijs dan is.